0.5 kg rivna morötter
2 dl mandel
2 dl solroskärnor
2 dl pumpafrön
1 dl linfrön
4 ägg
Mixa nötter och frön tillsammans med 3dl rivna morötter
Blanda med resten av morötterna. Vispa upp äggen och rör ner i smeten. Forma degen till bullar och lägg på en plåt med bakplåtspapper. Jag bredde ut allt i långpanna.
Strö lite pumpa- och solrosfrön över och grädda i ugnen i ca 60 minuter. 175 grader
Minska lite på tiden om du brer ut smeten.
Kram Lotta
Vad gott det ser ut. Köpte ingredienser idag och tänkte baka mitt första fröbröd i morgon. Ska bli spännande! Får testa ditt nästa gång.
SvaraRaderaÅh så gott det låter! Måste testa i helgen. Kram och tack!
SvaraRaderaÅ det låter gott! Det måste vi pröva :)
SvaraRadera/Anna
Späckat med nyttigheter, låter inte alls dumt!
SvaraRaderaHa en fin helg!
Kram Suz