söndag 21 juli 2013

Reflektion om camping

Nu har vi kommit hem efter 2 veckor 200 mil och 5 st campingar. Det är med blandade känslor att komma hem, det ramlar över lite mycket i mitt huvud när jag kliver innanför dörren,blir direkt lite måsten som inte finns när jag är i husvagnen. För mig är campinglivet så fritt, avskalat,allt i sin enkelhet. Fast det är verkligen skillnad på var man campar. Jag är ingen person som gillar stora campingar som Böda. Det blir lite för mycket för mig, men vi är alla olika..

En morgon när den är som bäst.

Jag och Leo kliver upp först, vi klättrar upp för klipporna och jag gör min meditation. När jag tittar upp så börjar campingen vakna lite tyst. Folk kliver ut från sina husvagnar och tält precis som dom är, så där härligt operfekta med okammat hår och slängt på sig det som låg närmast när dom vaknade. Små söta barn kommer lullande i pyjamas och jag blir alldeles varm i kroppen.

Sen går jag ner till min husvagn dricker mitt varma vatten och min smoothie innan jag väcker mannen för en längre promenad.


Solvik 
Kungshamn
Min favorit camping


Kram Lotta

9 kommentarer:

  1. Där är du ju=))
    Och det låter som att du har haft det fantastiskt.
    Min syn på husvagn och bo på camping fick en ny vinkel när jag läste hur du upplevde det.
    Avkoppling känns det som.

    Kram Hannis

    SvaraRadera
  2. Låter helt underbart.
    Mina barn vill tälta med det vill inte mannen...kanske nästa år...
    Man blir allt lite sugen.
    Kram

    SvaraRadera
  3. Finns inte många finare ställen än Kungshamn:) Vacker bild på dig!

    Sommarkram Johanna

    SvaraRadera
  4. Härliga bilder Lotta! Så fint du beskriver campinglivet! Alltid lite tudelat att komma hem efter resor tycker jag. Dels längtar man förstås hem men dels innebär det ett återinträde i vardagen med alla dess måsten och bör. Kul att ni haft det så bra!
    Kram Anna

    SvaraRadera
  5. Nej stora campingar är inte min grej. Däremot din beskrivning av en morgon när den är som bäst är helt perfekt tycker jag. Vilket underbart kort av dig sittande med hela härligheten öppen framför dig, ser det ut som. Du är bäst Lotta.

    Kram Ann-Louise

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha!! Det bjuder jag på Ann-Louise

      Kram Lotta

      Radera
    2. Hmm nu har jag klurat lite på ditt svar.. Jag menade utsikten framför dig, vad du ser framför dig alltså... Vad trodde du jag menade? :)) Nej gud, tänkte jag när jag läste ditt svar, hon tror jag menar nåt helt annat med " hela härligheten" :)) Eller också trodde du inte det... Ursäkta mitt svammel isf ;)

      Kram

      Radera
  6. Tänk vad det är underligt ändå... På semestern ger sig många av oss - inklusive jag själv - iväg för att leva ett enklare liv. Jag har tillbringat en vecka utan bekvämligheter som dusch, toalett och internet, och jag har verkligen njutit av enkelheten. Slappnat av. Så verkar det vara för många. Men ändå... vid hemkomsten är det så lätt att trilla tillbaka i stress, måsten och jakt efter fler och mer saker. Vi skulle kanske försöka leva lite mer semesterlikt i vardagen?

    Kramar!

    SvaraRadera
  7. Hej fina Lotta.
    Vilken underbar bild på dig på klippan!
    Jag förstår vad du menar, när man är borta så finns inte alla dessa måsten som med ens man kommer hem igen bara dyker upp...
    Men visst kan man släppa lite på sina måsten.. :) Jag ska nog försöka :)
    Stor kram o välkommen hem.
    Jessica

    SvaraRadera

Tack för att ni tog er tid att skriva några ord.....
Kram Lotta