onsdag 24 juli 2013

Löderups strandbad Österlen

En trevlig camping precis vid havet och där man fick ställa sig vart man ville inga bestämda platser, vilket var ganska förvirrande första gången man är där. Inga stora kök med diskmaskiner utan utomhus med plasttak. Mysig camping med fina promenadvägar och om man gillar det enkla.Kan tänka mig att besöka den campingen igen.













Kram Lotta

10 kommentarer:

  1. Hej Lotta!

    Jag blir så glad och varm inombords av dina fina sommarbilder. Vilken härlig semester ni har haft på resande fot genom vårt vackra land. Och vad kul att vi kunde erbjuda er det allra bästa skånska väder när ni var här nere. Så att ni kunde få njuta av allt det vackra på bästa sätt. Tack för att vi får njuta tillsammans med er.

    Sköt om dig och ha det fortsatt gott!

    Kram Lotta

    SvaraRadera
  2. Härliga bilder Lotta! Så kul att ni trivdes nere hos oss i södern på semestern!
    Må så gott!
    Kram Anna

    SvaraRadera
  3. Härliga bilder från vårt vackra landskap, så kul att ni trivdes här nere hos oss i Skåne. Vi hälsade på mina föräldrar, när de bodde med husbil på Löderups camping för många år sedan. När vi sedan åkte dit året efter hade stora delar av marken försvunnit, havet har tagit mycket av strandremsan längs vår sydkust.

    Ha en fortsatt fin sommar och sköt om er!
    Kram
    Suz

    SvaraRadera
  4. Vilka fina bilder!
    Och nära stranden, hur mysigt som helst.

    Hur har det gått med eran fyrbenta pälsboll?
    Är dom välkomna överallt eller måste man kolla sånt innan?
    Kram Hannis

    SvaraRadera
  5. Vilken härlig camping! Jag bara älskar Österlen. Er semester ser helt underbar ut....
    // bara anna
    Annacecar.blogspot.com

    SvaraRadera
  6. Österlen har en speciell plats i mitt hjärta o vi återkommer alltid varje år. Nu måste jag kika vidare här inne. Ha en fin kväll, själv börjar jag semestern idag o firar med ett glas champagne. Kramisar Tina

    SvaraRadera
  7. Ibland hamnar jag i bloggar av en slump, men inte den här gången! För när jag hittar en blogg med det namn som jag själv skulle vilja ha på min blogg, då bara måste jag ju titta in! Nu har jag varit här en bra stund och läst många inlägg. Vid sydkusten bor jag och är ofta på Österlen så det var ju kul att läsa om, sedan hittar jag min favoritcampingplats i Leksand och blir så glad att få se lite därifrån.
    Nu har vi varken husbil eller husvagn längre, så den tiden är förbi, men nog längtar jag lite efter en riktig campingsemester!
    Tack för en trevlig stund här hos dig!
    M.E

    SvaraRadera
  8. Vilka härliga bilder Lotta!!!

    Kram Tatjanis

    SvaraRadera
  9. Fantastiska bilder! Ljusa och positiva - sommar :-)

    SvaraRadera

Tack för att ni tog er tid att skriva några ord.....
Kram Lotta