2 dl bovetemjöl
2 dl boveteflingor
1 dl mandelmjöl
1 msk fiberhusk
1 tsk salt
1 tsk bikarbonat
1 dl linfrön eller några andra frön
1 dl lingonsylt
3 dl fil eller yoghurt
2 msk flytande honung
Rör ihop till en jämn smet och fyll i en smord form
grädda i nedre delen av ugnen i 50 min.
175 grader.
Kram Lotta
Säkert jättegott! Tack för det! :)
SvaraRaderaKram Ann-Louise
Hej på dig
SvaraRaderaSå gott det låter. lånar med mig detta. tack för at du delar med dig.
Kram från Maria
Det brödet måste jag också baka!! Jag gjorde dina rawfoodkex med cashewsmör, underbara! Tack för smaskiga tips.
SvaraRaderaSå härligt med ett brödrecept! Det ska jag kika närmare på!
SvaraRaderaÖnskar dig en bra vecka Lotta!
Kram Anna
Japp, det ska provas förstås=))
SvaraRaderaHär har jag dragit igång en mjukstart. Den här veckan har jag börjat skära ner på kolhydrater och infört en nyttig frukost varje dag. Minskat lite på kaffeintaget och bytt ut några koppar mot te. Köpte juicepress och Voltaires receptbok.
Känns som att det här är rätt väg för mig och känner mig laddad. Det är det där att investera i sig själv. Bara tanken på det får mig att bli pigg! Tack för alla tips!
Kram Hannis
Ska bakas...men vilket temperatur på ugnen?
SvaraRaderaTemperaturen glömde jag :) 175 grader.. Lycka till!!!
RaderaVarit sugen på att baka med bovete men inte kommit till skott ännu. Det här ser saftigt och gott ut. Måste testa!
SvaraRaderaKram!
Hej Lotta!
SvaraRaderaVille bara berätta att jag bakade brödet idag och det var verkligen jättegott! :-)
Dock var det nog lite för sött för mig som ju ska utesluta allt socker nu så nästa gång blir det utan honung och så får jag äta några bitar av detta på helgen istället för fika.
Tack för tipset!
Kram
/Carina