onsdag 23 november 2011

Färg

Jag har alltid haft behov av färg, har haft en lång period av rosa men nu dras jag till orange, gul och röd. Konstigt hur man bara förändras  och behovet blir så starkt..



Min tunika från Gudrun Sjöden

Kram Lotta

3 kommentarer:

  1. Visst är det spännande med färger? Jag har också haft olika färgperioder i mitt liv och ibland ganska neutralt. Men nu vill jag ha blått! Förut var det mycket orange, rött och rosa.

    SvaraRadera
  2. Annika:Jag har mycket blått/beige/vitt i mitt hus..

    Kram Lotta

    SvaraRadera
  3. aBlogtoWatch: Vertex fake audemars piguet var en av de ursprungliga "smutsiga dussin" -urmakarna som valdes ut för att producera speciella militära armbandsur under andra världskriget. Kan du förklara den smutsiga dussin historien och hur Vertex fake panerai passar in i den?
    Don Cochrane: 1943 såg det brittiska krigskontoret vikten av att ha en allmän användningstids fake hublot för väpnade styrkorna. Fram till dess var nästan alla serviceklockor personliga civila föremål. En specifikation utarbetades snart, de skulle vara fake seiko exakta, pålitliga och både vattentäta och stötsäkra. Dessa klockor hade en svart urtavla, arabiska siffror, lysande timme- och fake rolex minuthänder, lysande timmarkörer, ett järnvägsspår, sprängsäker kristall och ett rostfritt stålfodral. Att driva dem skulle vara en manuell fake Rolex hand-sårrörelse med 15 juveler.

    SvaraRadera

Tack för att ni tog er tid att skriva några ord.....
Kram Lotta