2 st laxfilér hackas
blanda med en halv knipplök
0.5 msk hackad bladpersilja
och 0,5 msk dijonsenap salt och peppar
Olivmajonäs
60g hackade oliver
1 msk bladpersilja
En halv knipplök
0.5 dl majonäs
lite citronsaft
Serveras med mosarella, tomat rödlök romansallad.
Jag hade mitt fröbröd bredvid, men familjen hade baguette och gjorde så fina laxburgare
Kram Lotta
Ser gott ut:-). Kram
SvaraRaderaOlivmajonnäsen lät mums, den ska jag ta och skriva av :-)
SvaraRaderaHar funderat på olika sådana matkassar/lådor. Men de är alltid för 4... Och vi är ju 6 st hemma och några är stoooorätare ;-) hm ska fundera lite till.
Kram!
Mmm, det där ser jättegott ut! Man kan aldrig få för mycket tips vad gäller mat:)
SvaraRaderaHa en fin helg!
Kram Suz