2msk potatismjöl
2 msk kakao
1/2 dl socker
1 dl mjölk
1 dl gräddde
1dl vatten
50 gram mörk choklad (70 procent)
Blanda potatismjöl, kakao och socker. Vispa ner blandningen med mjölken i en kastrull. Rör ner grädde och vatten och rör medan blandningen kokar upp. Sänk värmen, bryt chokladen i småbitar och låt den smälta i blandningen under omrörning. Häll i portionsformar.Låt svalna i kylskåp och garnera med bär. Det stod att det räckte till 2 pers, jag gjorde dubbel sats. Ja vi är tre men om man har en sådan skål som på bilden räcker det gott och väl med receptet. Men vi fick lite gott idag också :)
Kram Lotta
Ja, att få vara i naturen fyller en med sådan energi och tacksamhet. Speciellt så här års.
SvaraRaderaOm man som vi bor inne i stan blir det ännu mer tydligt tror jag. När jag kommer ut på landet, då kan jag andas igen!
Smarrig efterrätt! Den får vi nog också testa någon dag:)
Ha det fint!
Kram
/Anna
Så gott det låter! Och du, var rädd om dig. Ibland vill man mer än man orkar. Kram
SvaraRadera