torsdag 10 maj 2012

Yogahelg

I morgon är det dax igen för en ny härlig yogahelg med halschakrat i fokus. Femte chakrat handlar mycket om att rena kroppen från det negativa genom att säga vad man tycker och uttrycka sig, kommunikation och kreativitet. Halschakrats demon är lögner.



Ha en fin helg alla därute och ta hand er

Kram Lotta

6 kommentarer:

  1. Åh du det låter spännande! Själv har jag bokat in mig på ett morgonyoga pass kl 07.30 i morgon. Just nu överväger jag tyvärr att avboka det. Stressen över att ha en tid att passa i morgon kommer göra att jag har svårt att sova tror jag. kanske det får bli ett egopass här hemma istället :)

    Ha en fin yogahelg iallafall!

    Kram
    /Anna

    SvaraRadera
  2. Åh du det låter spännande! Själv har jag bokat in mig på ett morgonyoga pass kl 07.30 i morgon. Just nu överväger jag tyvärr att avboka det. Stressen över att ha en tid att passa i morgon kommer göra att jag har svårt att sova tror jag. kanske det får bli ett egopass här hemma istället :)

    Ha en fin yogahelg iallafall!

    Kram
    /Anna

    SvaraRadera
  3. Det låter som något jag borde göra:) Hoppas på att få till ett par yogapass i min ensamhet här hemma i stället och i morgon ska jag cykla ett lopp här hemma på 4,4 mil plus dit och hem. Borde få ihop dryga sex mil totalt så jag lär sova gott i morgon. Ha en fin yogahelg! Kram

    SvaraRadera
  4. Jag kör också Yoga och tycker det är bra form av träning och att landa lite.
    Önskar dig en underbar helg!
    Kramar om

    SvaraRadera
  5. Åh å härligt med Yoga-helg. Längtar tillslag åter harråd och tid. Tills dess får Yoga i hemmet vara gott nog.

    Kram

    SvaraRadera
  6. Oj det där lät riktigt spännande och intressant.
    Själv utövar jag ingen yoga just nu men känner attt jag så gärna vill komma igång igen. Har tidigare gått på viryayoga och känner att kroppen så gärna vill uppta det igen
    Ha en härlig helg
    kram
    Emma

    SvaraRadera

Tack för att ni tog er tid att skriva några ord.....
Kram Lotta