lördag 27 augusti 2011

Läkarvård

Vi behöver läkare som är intresserade av oss med  sköldkörtelproblem, var med och rekommendera eller kommentera på Aftonbladet.

Hjälp oss obehandlade att få tillbaks vårt liv





Kram Lotta

5 kommentarer:

  1. Hej hej!
    Det är någonting som jag blir arg över. Att läkarna skriver ut antidepressiva lite hur som helst, istället för att undersöka och behandla patienten ordentligt. Jag menar visst kan patienten tyckas vara deprimerad, men det kanske beror på någonting. Det kan ju tex. vara en sjukdom eller ett annat fysiskt problem. Det behöver inte alltid vara så att personen är ledsen och utsliten, eller att hjärnan inte kan producera euphoria - lyckopiller. Det behövs läkare som tänker i nya banor. Att bli feldiagnostiserad kan kosta en människas liv.

    Kramar*
    /V

    SvaraRadera
  2. Vi med denna sjukdom får betala ett högt pris med våra liv för ingen läkare är intresserad av att se helheten.Månader blir till år och många blir sämre och sämre.Våra husdjur och bilar får bättre vård.

    Kram Lotta

    SvaraRadera
  3. Har du sköldkörtelproblem? Vilken typ, hypo eller hyper? Jag har en förstorad sköldkörtel vilket alltid på läkarspråk kallas struma. Däremot har de aldrig hittat någon påverkan på ämnesomsättning och annat när de tagit T3, T4 blodprover. När jag var i Indien nu, sa den läkaren att allt kommer från min sköldkörtel! Nu är halva svullnaden borta! Vi får se vad som händer framöver.
    Kram

    SvaraRadera
  4. Hej Lotta.
    Fy va hemskt, hoppas verkligen att många reagerar.
    Varm kram
    Jessica

    SvaraRadera
  5. Hej
    jag opererade bort två bisköldkörtlar för några år sedan. Sov 16 timmar per dygn innan det blev operation.
    Vad jag förstår så är symtomen de samma som vid depression eller utbrändhet. Men ett ynka blodprov visade vad det var.
    Kämpa på
    åsa

    SvaraRadera

Tack för att ni tog er tid att skriva några ord.....
Kram Lotta